Kamermuziek

Naast koor en orkest kent Krashna nog een derde afdeling: de Kamermuziekafdeling. Deze afdeling is een unicum binnen de wereld van student-muziek-gezelschappen.

Ca. zes keer per jaar vindt er een kamermuziekconcert plaats. Deze concerten zijn vrij toegankelijk voor iedereen. Op deze concerten krijgen kamermuziekleden de gelegenheid om zelfgekozen stukken ten gehore te brengen. De ensembles bij deze concerten zijn zeer divers wat betreft niveau, repertoire en samenstelling. Ook solo kunnen de leden optreden, wat met name door pianisten gedaan wordt.

Naast de kamermuziekconcerten (KaMu's) organiseert de kamermuziekafdeling van Krashna elk jaar in de periode mei/juni een dag met masterclasses. Ensembles kunnen zich opgeven om die dag les te krijgen van professionele kamermusici. Bij veel aanmeldingen krijgen Krashna-ensembles voorang. Deze masterclasses zijn open voor publiek en vrij te bezoeken.

Andere activiteiten bestaan:

  • Diner rond Kerst/Nieuwjaar met live kamermuziek in een Restaurant in Delft. Tussen de gangen door wordt er door ensembles muziek gemaakt.
  • Lunchconcerten op enkele faculteiten binnen de TU Delft. Op deze lunchconcerten kunnen ook medewerkers en studenten optreden.
Kamermuziek