Het Krashna Kamerorkest speelt Bach, Haydn en Shostakovich!

9/27/2020, 20:15

We zijn er weer! Door de coronamaatregelen moesten we dit concert op erg korte termijn in maart afzeggen. Nu, 6 maanden later, kunnen we met de juiste veiligheidsmaatregelen voor orkest en publiek ervoor zorgen dat dit concert toch nog doorgaat, in een andere locatie. Wij kunnen niet wachten onze muziek eindelijk te delen. Reserveer snel een kaartje!

27 enthousiaste studenten, 3 werken en 1 dirigent! Dat is de 2020 editie van het kamerorkest van D.S.M.G Krashna Musika, onder leiding van Ben Weishaupt. Het orkest neemt u mee van barok naar klassiek naar modern, met de 1e orkestsuite van Bach, de 45e symfonie van Haydn (“Der Abschied”) en delen uit de 24 preludes en fuga's van Shostakovich. Dit laatste werk is door vier leden van Krashna Musika speciaal voor dit concert gearrangeerd voor kamerorkest bezetting.

Benieuwd? Zondag 27 september speelt het Krashna KamerOrkest op een unieke locatie - een indoor skatepark in Den Haag - om 20:15 uur! Kaartjes zijn €12.50 (regulier) en €7.50 (jonger dan 25 jaar). Reserveer vooraf via krashko@krashna.nl. Door de huidige situatie is kaartverkoop aan de deur zelf helaas niet mogelijk.

Digital Flyer