Masterclassdag & Kamermuziekconcert

2-6-2018
Gratis entree!

Zaterdag 2 juni organiseert Krashna een masterclassdag in samenwerking met het Delft Chamber Music Festival en Sport en Cultuur van de TU Delft. Deze dag verwelkomen wij tussen 10:00 en 17:00 op Unit Cultuur (Mekelweg 10) een drietal musici dat ervaren is in de kamermuziek, namelijk

  • Célia Garcia-Garcia, piano, site
  • Joachim Eijlander, cello, site
  • Jasper Leever, bas, site

De instrumentalisten zijn gevonden met dank aan het Delft Chamber Music Festival. De zangdocent, Jasper Leever, is een oud-Krashna lid. Wij zijn zeer blij en vereerd deze 3 topdocenten te mogen verwelkomen!

De inschrijving is intussen gesloten. Het precieze schema is hieronder te vinden. Alle masterclasses zijn gratis te bezoeken. Publiek is van harte uitgenodigd! Bij alle masterclasses kun je vrij in- en uitlopen, dus bezoekers kunnen zelf kijken bij welke docent of ensemble ze willen luisteren.

Om 15:15 is er een openbare workshop Alexandertechniek, met de focus op muzikanten. Deze workshop leert je hoe je blessures voorkomt bij het bespelen van je instrument, uitermate nuttig dus voor alle muzikanten! Aanmelden kan ter plaatse op de dag zelf voor aanvang van de workshop.

’s Avonds om 19:30 zullen de masterclassdeelnemers zich presenteren tijdens het afsluitende kamermuziekconcert. Toegang tot dit concert is, zoals bij al onze kamermuziekconcerten, gratis.

Overzicht prijzen (per persoon)

  • Masterclass deelname: €27,50 / €17,50 voor leden (incl. lunch) voor de eerste masterclasses. Extra masterclasses kosten €5 per stuk.
  • Masterclass toeschouwer: gratis
  • Workshop: €6,- (gratis voor masterclassdeelnemers)
  • Concertbezoek: gratis

Voor vragen, mail ons: kamucie@krashna.nl

Poster