Lid worden

Wil jij spelen of zingen bij Krashna Musika?

Wij staan altijd open voor nieuwe leden. Tussen 7 en 16 maart organiseren wij openbare repetities, waarbij iedereen van harte wordt uitgenodigd een keertje mee te komen doen! Vergeet je niet van te voren op te geven (uiterlijk twee dagen voor de repetitie)! Geïnteresseerd? Lees even verder voor data, tijden en de link naar een Google Form voor inschrijving! Voor verdere vragen verzoeken we je een mailtje naar ons te sturen.


Lid worden bij het Krashna Koor?

Zet jezelf op de interesselijst, dan wordt je op de hoogte gehouden van wanneer de open repetities zijn, waar je je kan inschrijven.

Het grootkoor staat open voor zangers van alle niveau's. Door onze mix van ervaren en beginnende zangers en onze geweldige dirigent is voor ieder wat wils in onze repetities. Als je een keer mee wil komen zingen ben je altijd welkom. Laat het ons even weten via de mail en afhankelijk van hoe ver we al zijn met het huidige project kun je misschien nog wel mee doen.

Repetities zijn op woensdag van 19:30 tot 22:00 op X op de TU Delft.

Openbare repetities: 9 en 16 maart van 19:30 tot 22:00 op X op de TU Delft.


Lid worden bij het Krashna Symfonieorkest?

Zet jezelf op de interesselijst, dan wordt je op de hoogte gehouden van wanneer de open repetities zijn, waar je je kan inschrijven.

Het symfonieorkest is vaak opzoek naar nieuwe leden. Doordat we een studenten orkest zijn vernieuwen we vaak omdat mensen afstuderen en daarna verhuizen. Wil jij mee spelen met het Krashna symfonieorkest, mail dan om te kijken of er nieuwe posities zijn of komen. Om mee te kunnen doen wordt er eerst een auditie afgenomen om je niveau te controleren. Je zult daarvoor een paar stukken moeten voorbereiden.

Repetities zijn op maandag van 19:30 tot 22:30 op X op de TU Delft.\

Openbare repetities: 7 en 14 maart van 19:30 tot 22:30 op X op de TU Delft.


Lid worden bij de Krashna Kamermuziekafdeling?

De kamermuziekafdeling staat altijd open voor nieuwe leden. Dit deel van de vereniging is een 'van de leden voor de leden' afdeling. Je kan hier net zo actief worden als je zelf wilt, en met bekenden spelen op onze kamermuziekconcerten. Als je wil mee spelen op een kamermuziekconcert, dan kun je zelf de touwtjes in handen nemen en een gezellige groep mensen bij elkaar verzamelen om een mooi stuk te spelen. Wil je je opgeven, of ben je op zoek naar meer informatie? Stuur een mailtje naar kamucie@krashna.nl!