Echte masters treden op bij het volgende Kamermuziekconcert (12 mei)!

Nomi Leeuwerik6-5-2019

Aanstaande zondag 12 mei vindt het volgende Kamermuziekconcert plaats. Het zal dit keer extra bijzonder worden, omdat de muzikanten vooraf les hebben gekregen van professionele musici. Zaterdag 11 mei worden er namelijk verschillende masterclasses gegeven, waarbij docenten tips zullen geven en de muziek nog verder op kan bloeien. De masterclasses, die plaats zullen vinden tussen 10:00 en 17:00, zijn gratis bij te wonen en vinden plaats op het Sport en Cultuur gebouw op de campus van de TU Delft (X, Mekelweg 8-10).

De volgende dag (zondag 12 mei) laten de ensembles bij het kamermuziekconcert horen wat ze geleerd hebben. Er zullen veel verschillende stukken aan bod komen, waarbij componisten en bezetting zeer uiteen lopen. Zo worden er onder andere stukken gespeeld van Schubert en Ravel, maar ook Billy Joel staat op het programma. Het concert, dat van start gaat om 15:00, wordt gegeven in de Lutherse Kerk in Delft en is tevens gratis. Het belooft een mooie middag te worden!

Kunt u zondag niet, maar wilt u wel graag het programma horen? Dat kan! Zaterdag 11 mei (19:00) zullen er try-outs gegeven worden in de theaterzaal van het Sport en Cultuur gebouw. Kom vooral luisteren!