Open Repetities en Audities

De maand januari zal in het teken staan van openbare repetities! Na de succesvolle concerten in december beginnen koor en orkest weer aan een nieuw project. De stukken zullen onder andere in Schotland ten gehore gebracht worden tijdens onze tournee van 4 t/m 12 juli 2020. Dus bespeel jij een instrument of zing jij graag en ben jij geïnteresseerd in musiceren op hoog niveau met medestudenten? Kom dan langs op een van onze openbare repetities en ga mee op tournee naar Schotland!

Het orkest repeteert op maandagavonden van 19:30-22:30 op X, TU Delft. De openbare repetities zijn op 6, 13 en 20 januari. Het repertoire voor komend project is Mahler 1 en hiervoor zijn wij op zoek naar de volgende instrumenten: hobo, klarinet, hoorn, trompet, trombone, viool, altviool (incl. aanvoerder), cello en slagwerk. Audities vinden plaats op 25 januari.

Het koor repeteert op woensdagavonden van 19:30-22:00 op X, TU Delft. De openbare repetities vinden plaats op 8, 15 en 22 januari. Om mee te zingen in het koor hoef je geen auditie te doen; iedereen mag meezingen! Wel vindt er een stemtest plaats om te bepalen in welke stemgroep (sopraan, alt, tenor, bas) je hoort. Volgend project stort het koor zich op de volgende werken: Gloria in D van Vivaldi, Gloria a 16 van Gabrieli en Credo in F van Lotti. Daarnaast zal het ook het Via Crucis in een apart concert ten gehore brengen.

We hopen je terug te zien op onze openbare repetities!

Open Repetitie Orkest Open Repetitie Koor