Krashna ChâTours 2022 en France

// Français ci-dessous

Krashna gaat weer op Tour!

Komende zomer gaat Krashna naar Frankrijk! Met bijna 100 musici zullen wij tussen 25 juni en 2 juli langs Parijs en de Loirevallei reizen om tenslotte terug te komen in Amare in Den Haag. Onderweg zullen wij concerten geven, kamermuziek spelen, de Franse cultuur proeven en hechte vriendschappen opbouwen.

Concerten

Wij beginnen onze tournee in Parijs, het culturele centrum van Frankrijk. Hier treden wij op in de Église Saint-Roch, op maandag 27 juni. Na Parijs te hebben ontdekt, gaan wij verder naar Tours, langs de Loire. Ook hier geven wij een concert met het volledige orkest en koor, op dinsdag 28 juni in de Basilique Saint-Julien. Onder het thema ‘ChâTours’ zullen wij daarnaast een kasteel bezoeken (château) en ook hier muziek maken, maar dan kamermuziek in kleine ensembles. Wij sluiten onze tournee af met een groots concert in het nieuwe Amare in Den Haag op 2 juli. Meer informatie over dit concert en de kaartverkoop zijn hier te vinden.

Repertoire

Ter voorbereiding van deze concerten zijn wij al hard aan het repeteren. Wij studeren nu op een gevarieerd programma met grote romantische werken, van Russische en Franse componisten, afgewisseld met oude en nieuwe geestelijke liederen. Het volledige repertoire is als volgt:

Koorrepertoire

  • Bortniansky – Cherubijnse hymne No. 7
  • Schnittke – Three Sacred Hymns
  • Duruflé – Ubi caritas en Tantum ergo
  • Buxtehude – Der Herr ist mit Mir en Man singet mit freuden vom sieg
  • Durante – Magnificat

Orkestrepertoire

  • Glazunov – Symfonie No. 7
  • Tcherepnin – La princesse lointaine
  • Brahms – Tragische ouverture

Adopteer een Krashnees

Om deze fantastische week waar te maken, hebben wij nog steeds sponsorgeld nodig. Wilt u ons helpen? Dit kunt u doen door een van onze muzikanten te ‘adopteren’. U sponsort deze krashnees dan met een zelfgekozen bedrag. Hiervan gaat 75% direct naar de financiering van de tournee, de overige 25% zal een korting zijn op de eigen bijdrage van deze Krashnees. Meer informatie en het formulier vindt u via hier.

Volg de TourCie op social media

Krashna Tour 2022

Krashna repart en tournée!

Cet été, Krashna Musika part en tournée en France ! Nous sommes un groupe d'étudiants passionnés de musique classique. Avec un chœur et un orchestre nous venons donner des concerts en France, et nous espérons vous y accueillir. Nous jouerons et chanterons un programme varié avec des œuvres de Duruflé, Schnittke, Brahms et Glazounov, entre autres. Vous pouvez nous trouver à Paris et à Tours:

27 juin à 20h30, ouverture des portes à partir de 20h00
Eglise Saint-Roch, 296 Rue St Honoré, 75001 Paris
Google Maps
Entrée : 10 € tarif normal / 5 € jusqu'à 26 ans inclus\

28 juin 20h30, ouverture des portes à partir de 20h00
Église Saint-Julien, 20 Rue Nationale, 37000 Tours
Google Maps
Entrée : gratuite (la collecte aura lieu par la suite)\

Nous serons également dans les jardins du Château Villandry le 30 juin, où nous jouerons de la musique de chambre en petits ensembles. Au plaisir de vous accueillir un de ces jours !

Salutations musicales,
Le TourCie 2022

Suivez-nous sur nos réseaux sociaux