Tour Krashna Musika 2024

Krashna gaat weer op Tour!

Komende zomer gaat Krashna op tournee naar Tsjechië en Polen! Met zo’n 100 musici zullen wij tussen 29 juni en 6 juli via Praag naar Krakau reizen om vervolgens af te sluiten in de Zuiderkerk in Amsterdam. Onderweg zullen wij concerten geven, kamermuziek spelen, de Tsjechische en Poolse cultuur opsnuiven en hechte vriendschappen opbouwen.

Concerten

We beginnen de tournee met een concert in Praag. Hierna zullen wij verder gaan naar Krakau om daar ook een concert te geven. Hierbuiten zullen wij ook met kleinere ensembles kamermuziek ten gehore brengen. We zullen onze tournee afsluiten met een groot concert in de Zuiderkerk in Amsterdam op zondag 7 juli. Meer informatie over dit concert en de kaartverkoop zullen binnenkort hier te vinden zijn.

Repertoire

Ter voorbereiding van deze concerten zullen wij vanaf april hard aan het tourprogramma gaan werken. Wij zullen voornamelijk werken van Tsjechische en Poolse componisten spelen om daarmee de landen die wij zullen bezoeken te weerspiegelen. Het luidt als volgt:

Koor, onder leiding van Ruben de Grauw

  • Haydn - Te Deum
  • Elsner - Missa Sancti Josephi Orkest, onder leiding van Stijn Berkouwer
  • Smetana - Vltava
  • Novák - Lady Godiva
  • Karłowicz - Bianca da Molena
  • Różycki - Mona Lisa Gioconda

Koor en orkest

  • Janáček - Kačena divoká

Adopteer een Krashnees

Om deze fantastische week waar te maken, hebben wij nog wat extra sponsorgeld nodig. Wilt u ons helpen? Dit kunt u doen door een van onze muzikanten te ‘adopteren’. U sponsort deze Krashnees dan met een zelfgekozen bedrag. Hiervan gaat 75% direct naar de financiering van de tournee, de overige 25% zal een korting zijn op de eigen bijdrage van deze Krashnees. Meer informatie en het formulier kunt u hier vinden.