Krashna Green Tour 2021

U kunt weer naar Krashna komen luisteren!

Strijken in plaats van streamen, zingen in plaats van zoomen: het Delfts studenten muziekgezelschap Krashna Musika maakt weer samen muziek en geeft binnenkort concerten! Aan het begin van de zomer gaan wij op tournee door eigen land, waarbij we Delft, Haarlem en Amsterdam zullen bezoeken. Op de lessenaar staat de Schotse symfonie van Mendelssohn, een werk waarin u de roerige Schotse wateren maar ook de romantische hooglanden kunt horen. Dit geeft de tournee, die vorig jaar naar Schotland zou gaan, alsnog een Schots tintje! Als de coronamaatregelen het toelaten, zal ook het koor het podium betreden.

Krashna Tour 2021

De concerten vinden plaats op 4 juli om 19:30 uur in het Auditorium van de TU Delft, 5 juli om 20:00 uur in de Grote of St.-Bavokerk van Haarlem en op 10 juli om 15:00 uur in de Dominicuskerk te Amsterdam.

Kaarten zijn te bestellen via krashna.nl/kaarten. Let op dat het vanwege de coronamaatregelen niet mogelijk zal zijn om aan de deur een kaartje te kopen. In de Aula van de TU Delft en in de Bavokerk mogen we 250 bezoekers ontvangen en in Dominicuskerk kunnen wij volgens de huidige maatregelen 50 bezoekers ontvangen. Afhankelijk van eventuele versoepelingen kunnen deze aantallen toenemen, waarna extra gelegenheid zal zijn tot het kopen van kaartjes.

Hopelijk tot ziens op 4, 5 of 10 juli!

Om te ontdekken waar de tourneecommissie zich mee bezig houdt, volg ons op facebook en instagram.